FEYENOORD KAN IN GESPREKKEN MET GEERTRUIDA TRANSFERSOM OPWAARDEREN

Feyenoord lijkt na dit seizoen afscheid te moeten nemen van Lutsharel Geertruida. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf sprak men de verwachting uit dat de recente, informele onderhandelingen tussen speler en club voor een hogere transfersom moeten zorgen. Geertruida beschikt over een contract tot medio 2025, waardoor een verkoop komende zomer noodzakelijk is als er geen akkoord wordt bereikt over een verlenging.

Presentator Pim Sedee stelde vrijdagmiddag in de uitzending dat 'als je de berichten moet geloven' Geertruida op weg is naar de uitgang. Valentijn Driessen gaf daarbij aan dat Feyenoord wel in gesprek is met zijn aanvoerder. "Dat kan ook een gesprek zijn om te verlengen om toch voor een betere prijs te kunnen verkopen", opperde de chef voetbal. Geertruida vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 21,4 miljoen euro.

Eerder meldde 1908.nl dat Feyenoord en Geertruida informeel contact zouden onderhouden over een eventuele contractverlenging

, maar dat de eisen van de speler te hoog waren.

Niet veel later reageerde het management van Geertruida hierop.

"Het bedrag werd ontkend en die hoge tekengeldsom werd ontkend", legde Driessen uit. "Je gaat echter natuurlijk niet voor niks met elkaar om tafel zitten. Er is dan dus ook een opening om eventueel wel te blijven."

Lees ook:

Vertrek van Denzel Dumfries kan transfer van 47 miljoen euro van Oranje-international inleiden

Mike Verweij sprak zijn uit mening dat Geertruida 'een stap omhoog' wel aan zou kunnen. "Ik vind dat hij daar wel aan toe is. Hij heeft naar mijn mening alles om dat te kunnen en hij scoort nu ook opvallend veel voor een verdediger", aldus de journalist. Geertruida kwam verdeeld over alle competities dit seizoen 3791 minuten in 42 wedstrijden in actie. Hij was hierin goed voor zeven doelpunten en vier assists.

2024-04-20T07:12:26Z dg43tfdfdgfd