ARNE SLOT KAN FEYENOORD INRUILEN VOOR LIVERPOOL NA DIT SEIZOEN

Feyenoord moet wederom vrezen voor een vertrek van Arne Slot. Volgens Engelse media is de naam van de 45-jarige trainer op de kandidatenlijst verschenen bij Liverpool, waar Jürgen Klopp na dit seizoen stopt. Vorig jaar werd Slot nog in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur, maar de oefenmeester koos er destijds voor om zxijn contract tot medio 2026 verlengen bij Feyenoord.

Slot wordt genoemd als 'een van de favorieten' voor de trainersfunctie bij Liverpool. Naast de Nederlandse coach zijn ook Ruben Amorim van Sporting Portugal en Roberto De Zerbi van Brighton & Hove Albion in beeld bij the Reds. Eerder viel ook de naam van Xabi Alonso, die vorige week met Bayer Leverkusen het landskampioenschap won, maar zijn komst lijkt uitgesloten.

Eerder viel de naam van Slot al in een analyse van the Athletic over de opvolging van Erik ten Hag bij Manchester United. Hierbij werd de coach van Feyenoord geroemd om zijn aanvallende speelstijl, het hoge druk zetten en zijn vermogen om spelers beter te maken. Naast Slot werd ook Peter Bosz genoemd door de Engelse krant, die hem roemde voor zijn prestaties dit seizoen met PSV.

Lees ook:

Terugkeer bij Feyenoord lonkt in zoektocht naar vervanger Hartman

Slot leek vorig jaar ook op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Destijds zag Tottenham hem als de ideale opvolger van Antonio Conte. In navolging van de geruchten rond the Spurs en Slot, werden ook tal van spelers in verband gebracht met een transfer naar de Engelse topclub. Uiteindelijk zette Slot zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Feyenoord en bleef iedereen op zijn plek.

2024-04-20T12:57:57Z dg43tfdfdgfd